FABRIK confituur met veel fruit en liefde gemaakt

Siege Tratsaert
FABRIK
Confituur van Fabrik wordt met veel liefde en fruit gemaakt op ambachtelijke wijze in een koperen confituurketel, telkens in kleine hoeveelheden. Er wordt gekozen voor fruit van de - lokale en of biologische landbouw, biologische ruwe rietsuiker, en vruchtenpectine. Om de smaak van heerlijk zongerijpt fruit ten volle te kunnen proeven wordt er zo weinig mogelijk suiker gebruikt. Afhankelijk van de smaak van het fruit varieert dit van 75 tot 85% fruit en slechts 15 tot 25% biologische rietsuiker. Het aanbod varieert naargelang de seizoenen. In het aanbod vind je klassieke en bijzondere combinaties zoals Rabarber met framboos Framboos met salie Bloedappelsien met framboos en mango Bosvruchten met espresso Pruim met bosbes kaneel en oranjebloesem Braambes met rode bes en Thé Giappo Peer met passievrucht Peer met Wu long thé Vijg met framboos Vijg met hazelnoot Kriek met geroosterde amandel Abrikoos Abrikoos met thé des Vahinés Aardbei met bosbes Aardbei met balsamico Zomerzoete aardbei